Email: contact@byomed-technical.com

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale BYOMED TECHNICAL SERVICE, cu sediul în Strada Sabinelor, Nr. 26, Constanța, jud. Constanța, România, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet http://byomed-technical.com, la care ne vom referi în continuare cu denumirea „site-ul”.

BYOMED TECHNICAL SERVICE respectă drepturile la confidențialitate ale vizitatorilor săi online și dorește să vă asigure un mediu virtual protejat.

Ce informații colectăm?

Dacă sunteți vizitator al site-ului, vă vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați:

  • În mod direct, în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.
  • În mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistemul de operare folosit, limba și paginile vizualizate, URL-uri complete, secvența de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate/căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
  • Informațiile solicitate pot include informații personale precum: numele, adresa de email, numărul de telefon și adresa poștală.
  • Pentru anumite activități, putem solicita, de asemenea, crearea unei parole și furnizarea unor informații demografice precum: vârsta, sex, data nașterii, preferințe. Dacă informațiile demografice sunt colectate pentru o astfel de activitate care solicită informații personale, putem combina informațiile demografice cu datele dumneavoastră personale. Acest lucru ne permite să personalizăm informațiile pe care vi le vom trimite și conținutul pe care îl vom pune la dispoziție conform preferințelor și intereselor dumneavoastră.

Website-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Dacă, printr-o eroare, intrăm în posesia unor astfel de informații și suntem informați de acest lucru, vom obține consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, în cazul în care nu este posibil, vom șterge informațiile de pe serverele noastre.

Dacă doriți să ne comunicați primirea de informații despre persoanele cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați pe email la contact@byomed-technical.com.

Cine colectează informațiile personale și cum le va utiliza?

BYOMED TECHNICAL SERVICE colectează informațiile personale pe care le puneți la dispoziție pe site. Noi vom folosi informațiile pe care le-ați furnizat prin intermediul site-urilor noastre pentru a vă trimite materiale publicitare și de promovare, inclusiv informații despre servicii, concursuri, noi caracteristici și îmbunătățiri aduse site-ului, oferte speciale și alte evenimente de interes. Putem, de asemenea, utiliza informațiile dumneavoastră personale pentru studiile noastre interne de marketing și studiile demografice, astfel încât să putem îmbunătăți în mod constant produsele și serviciile pe care vi le punem la dispoziție și să putem răspunde mai bine nevoilor dumneavoastră.

 

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close