Email: contact@byomed-technical.com

DESPRE NOI

Compania noastră prestează servicii de analize tehnice ale aparatelor medicale și întocmire de rapoarte de funcționare pentru acestea.
Prin combinarea experienței, tehnologiei de ultimă generație și orientării către client, BYOMED-TECHNICAL SERVICE asigură funcționarea echipamentelor medicale la parametrii proiectați și în conformitate cu destinația lor. Scopul nostru este de a menține echipamentele medicale la calitatea necesară pentru a preveni pe cât posibil apariția defecțiunilor accidentale, garantând astfel o calitate superioară a serviciilor medicale și protejarea pacienților
 

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI sunt trei cuvinte care definesc esența firmei ca organizație. Acestea descriu principiile de bază ale activității, care ar trebui să cuprindă atât trecutul, cât și prezentul, dar mai ales să definească viitorul.

Viitorul înseamnă pentru noi cucerirea unei poziții de top și menținerea acesteia, creșterea firmei, diversificarea ofertei de servicii, păstrarea calității mediului și, mai presus de toate, respectarea valorilor în care credem.

Byomed Technical Service vă pune la dispoziție o echipă de tehnicieni calificați în domeniul service-ului pentru aparatura medicală, instruiți să facă față celor mai exigente probleme care pot apărea.

Solicitările se pot face prin telefon sau pe e-mail, iar în urma unei programări, o echipă tehnică de profesioniști se va deplasa prompt la fața locului în vederea constatării și evaluării defectiunii aparatelor medicale.

CE OFERIM?

Alegeți BYOMED-TECHNICAL SERVICE pentru servicii profesionale și de încredere în domeniul aparatelor medicale!

Doriți mai multe informații?

Vă stăm la dispoziție pentru orice detalii referitoare la serviciile noastre. 

0720 208 475 / 0744 327 186

contact@byomed-technical.com

Shopping cart

0

Nu ai niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close